Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

O.S.S.'20 na winst klaar voor topper

27 april 2015 11:30

HEERLERHEIDE - Groene Ster en O.S.S.'20 maakten er een open wedstrijd van. Een duel dat wellicht geen winnaar verdiende, maar het waren de Ossenaren die zich de 'gelukkige winnaar' mochten noemen. Volgende week wacht de kraker op bezoek bij UDI'19. De Udenaren moeten winnen in de strijd om het kampioenschap, een driepunter voor de Ossenaren levert ze de periodetitel op.

Met dank aan de collega's van Kliksport

In een wedstrijd met kansen aan beide kanten was het O.S.S.'20 dat met een 0-2 stand leek te gaan rusten. Na tien minuten was het centrale verdediger Martijn van der Sande die zich met een corner voorin meldde en binnenwerkte: 0-1. Tien minuten voor het rustsignaal kreeg Richard van der Venne de bal voor zijn voeten en verdubbelde hij de stand. Spannend werd het in de 44ste minuut toen Groene Ster een penalty kreeg, die vervolgens werd afgerond door de ervaren rot Remo Gielkens. In de tweede helft een O.S.S.'20 dat meer controle kreeg, maar achterin bleef het oppassen voor uitvallen van de Limburgers. Pas een paar minuten voor tijd was de beslissing een feit. Invaller Carlo Nelissen schoot een vrije trap prachtig achter de Groene Ster-doelman en zorgde ervoor dat de driepunter een feit was.

Periode
O.S.S'20 wacht nog twee erg zware wedstrijden. De afsluiter van deze competitie is een thuisduel tegen Dongen, volgende week wacht eerst de uitwedstrijd bij UDI'19. Bij een overwinning in Uden is de derde periodetitel een feit voor O.S.S.'20. "Als we winnen, is het genoeg voor de periodetitel. Maar UDI'19 zal volle bak voor de overwinning gaan. De druk ligt in Uden. Zij willen kampioen worden", aldus O.S.S.'20-trainer Maarten van Vugt.

Opstelling O.S.S.'20: Van der Leest, Huibers, Van der Sande, Kuijpers, Koel, Van Dijk, Stadhouders (65. Nelissen), Van der Venne, Van den Berg (65. Coskun), De Groot en Van Lith