Actueel

Actueel

Cheque voor vijf Osse sportverenigingen

Vandaag, 23 april 8:30  Bron; Kliknieuws.nl OSS | Vijf organisaties hebben onlangs een stimuleringsbudget vanuit het Osse Sportakkoord ontvangen. Het gaat om Yogaland, Turnoss, Arethusa, Tennis Opleiding Gewest Oss (TOGO) en O.S.S.’20. meer »

44x gelezen

Geen jubileumfeest op 101e verjaardag

Gisteren, 22 april 9:30  Helaas moeten we melden dat ook dit jaar het feestweekend op 4,5 en 6 juni 2021 niet door kan gaan. We zoeken een ander geschikt moment om er samen met onze leden een knalfeest van te maken. Het streven is het feest plaats te laten vinden in 2021. Wij hopen snel met goed nieuws te komen aangaande ons uitgestelde jubileum. Voor nu blijf gezond en hopelijk tot snel bij s.v. O.S.S.'20

33x gelezen

Update namens het bestuur

21 april 18:00  Beste leden en betrokkenen bij s.v. O.S.S.’20, De afgelopen periode hebben we u al menigmaal geïnformeerd over Corona en alle genomen maatregelen. Helaas houdt deze fase al veel te lang aan en snakken we met zijn allen naar betere tijden zodat we weer met zijn allen gezellig kunnen samen zijn op het veld, langs de lijn, in de kleedkamer, in de kantine enzovoorts. Alle maatregelen hebben een enorme impact op onze vereniging en op onze leden. Vanaf oktober 2020 tot en met heden kunnen onze jeugdleden tot en met 17 jaar trainen en zijn er onderlinge wedstrijden/toernooien georganiseerd. Hier is met veel plezier en energie gebruik van gemaakt. Onze jeugdleden konden actief blijven op de velden. Gelukkig volgden onze leden van 18 tot 27 jaar snel daarna en konden ook zij weer gaan voetballen zonder de 1,5 meter beperking. We wisten dat ook deze groep stond te popelen om aan de slag te gaan en elkaar weer te kunnen ontmoeten op ons sportcomplex. Helaas is de situatie voor de leden van 27 jaar en ouder nog verre van ideaal. Langzaam zien we deze groep toch af en toe een training oppakken met inachtneming van groepen van maximaal 4 personen en de 1,5 meter regel. Als bestuur hebben wij heel veel waardering voor alle vrijwilligers en commissies die bij iedere versoepeling of aanpassing er weer enthousiast de schouders onder te zetten. Enorm veel dank hiervoor. Ook sponsoren blijven ons als club in deze voor iedereen lastige periode trouw. Wanneer het weer kan zullen we ook hen op een passende wijze hiervoor danken en spreken ook wij onze loyaliteit en betrokkenheid richting alle sponsoren uit. Als vereniging doen wij zoveel als mogelijk een beroep op alle landelijke en regionale steunmaatregelen. Wij denken op dit moment na over hoe we onze leden op een of andere manier kunnen compenseren wanneer de mogelijkheden dit toelaten. Een en ander zal afhankelijk zijn van hoe lang deze situatie nog aanhoudt. Maar dat we iets willen doen naar onze leden, dat staat vast. Jullie horen nog van ons in welke vorm en hoe we dit gaan uitvoeren. Aan de achterkant wordt er al weer hard gewerkt aan het komend seizoen 2021-2022. Verschillende commissies zitten niet stil. Mocht het dadelijk allemaal weer mogelijk zijn om te sporten en elkaar te treffen op korte termijn dan willen wij daar ook klaar voor zijn. Wij gaan er vanuit dat we het komend seizoen weer zoals vanouds bij elkaar kunnen komen bij s.v. O.S.S.’20. Blijf gezond en hopelijk tot snel!! Bestuur s.v. O.S.S.‘20

238x gelezen

Te gekke voetbaldagen in je schoolvakantie

21 april 14:45  Duels winnen, juichen, strijden en genieten van het toernooi... Het kan deze schoolvakantie weer bij O.S.S.'20. Van 27 t/m 29 juli organiseren wij voor jongens én meisjes uit de omgeving van Oss de Clubvoetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt 3 dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie. meer »

19x gelezen

Nieuwe trainer onder 16-1

18 april 20:45  Het was al even rond maar dit weekend heeft Eric Goedmakers zijn handtekening gezet voor de rol als trainer O 16-1. Eric heeft in het verleden al kort voor O.S.S. '20 gewerkt, maar ook als trainer en assistent trainer gewerkt bij onder meer DAW, Nulandia en HVCH. Wij zijn blij met zijn komst en wensen hem heel veel plezier toe bij onze vereniging. (Links Eric Goedmakers, rechts HJO John van Soest)

94x gelezen

s.v. O.S.S.'20 partnerclub van Vitesse Arnhem

9 april 17:30  Gisteren 8 april 2021 was het eindelijk zover. De samenwerkingsovereenkomst tussen Vitesse Arnhem en s.v. O.S.S.'20 kon na uitstel door coronamaatregelen getekend worden. Pascal van Wijk (algemeen directeur Vitesse) en Jordi van Sinderen (namens s.v. O.S.S.'20) zetten beiden hun handtekening onder een mooie overeenkomst. Vitesse zal de exclusieve partner zijn van O.S.S.'20. Wij zijn hier uiteraard zeer trots op dat we met een club als Vitesse kunnen samenwerken. Op de foto ziet u ook ons Hoofd Jeugdopleiding John van Soest en op de foto ontbreekt de coördinator Partnerclubs Kees van Buuren. Op naar een mooie toekomst.

148x gelezen

In memoriam: Antoon de Smit

8 april 9:00  Heden ontvingen wij het bericht dat oud vice voorzitter Antoon de Smit is overleden. Antoon was in de jaren’80 vice voorzitter naast voorzitter Ad Sprangers. Tevens was hij voorzitter van de werkgroep kantine. Antoon is 89 jaar geworden. Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte toe! Bestuur en leden s.v. O.S.S.’20

518x gelezen

ALV op 3 mei 2021

6 april 19:30  Op 3 mei 2021 is er om 19.30 uur een Algemene Ledenvergadering voor een aanpassing van onze statuten. Deze vergadering treft alleen doorgang bij een aanwezigheid van 75% van onze leden. U kunt zich aanmelden via secretaris@oss20.nl om deel te nemen aan deze vergadering.

85x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!