Actueel

Actueel

Coronamaatregelen s.v. O.S.S.’20 – update 26 januari

Vandaag, 26 januari 13:45  Gelukkig zijn er weer de nodige versoepelingen bekend gemaakt: er mogen weer wedstrijden in competitieverband gespeeld gaan worden en, onder voorwaarden, is het clubhuis m.i.v. vrijdag 28 januari weer geopend en is publiek bij trainingen en wedstrijden weer welkom.meer »

275x gelezen

Gezocht: Bestuurslid accommodatie

20 januari 11:30  Wij zijn op zoek naar een enthousiast Bestuurslid accommodatie. Dit is een nieuwe functie binnen ons bestuur. Een uitgelezen kans om een leuke bestuursfunctie te vervullen bij onze vereniging s.v. O.S.S.‘20.meer »

197x gelezen

Jubilarissen in ‘t zonnetje

19 januari 13:30  In de afgelopen periode hebben we weer een aantal jubilarissen in het zonnetje kunnen zetten. Tijdens de ALV zijn Wim van Oorsouw (25 jaar lid) en Hans Maertens (60 jaar lid) toegesproken. Piet Peijnenburg (65 jaar lid) werd verrast met een huisbezoek. Wij feliciteren hierbij nogmaals onze jubilarissen, en hopen op nog vele jaren samen. Bestuur s.v. O.S.S.’20meer »

113x gelezen

Meld de kinderen aan, als ze nog geen lid zijn

19 januari 13:00  Kinderen van 6 jaar en ouder (of bijna 6 in overleg) kunnen zodra de competities weer van start gaan doorstromen naar de jeugdteams. Kinderen die reeds lid zijn hebben een mail ontvangen van Hoofd Jeugdopleiding John van Soest met een uitnodiging. Mocht uw kind meetrainen met de kabouters (onderdeel van de Try-out vanuit het SEC) maar nog geen lid zijn, meld deze dan snel aan. Zo kan hij/zij mee met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes naar een team. Mocht u vragen hebben, komende vrijdag 18.30 uur zal John aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Deze bijeenkomst zal georganiseerd worden met de gelden maatregelen op ons sportpark. De kinderen zijn op dat moment aan het trainen, het is niet toegestaan deze training te bezoeken als toeschouwer. Belangrijk blijft, meld uw zoon/dochter aan als deze nog geen lid is, anders kunnen wij deze niet meenemen in de indeling. Het aanmeldformulier staat op deze site onder het kopje, OVER s.v. O.S.S.'20 -> LIDMAATSCHAP

113x gelezen

Kabouters trainen weer vanaf 21 januari 2022

17 januari 10:15  De s.v. O.S.S.'20 Kabouters beginnen komende vrijdag weer met trainen. De trainingen zijn van 18.00 uur tot 19.00 uur. Helaas mogen we nog geen ouders/toeschouwers toelaten op het sportpark ivm de huidige maatregelen. Dit wil zeggen dat wij de kinderen ophalen bij de poort (staan er vanaf 17.50 uur) en terugbrengen na de training. Wij hopen het sportpark snel weer te kunnen openen voor iedereen zodat ook de allerkleinste weer aanwezig kunnen zijn bij de training, die het op dit moment even spannend vinden.

109x gelezen

Vanaf 17 januari 2022 kan iedereen weer trainen!

15 januari 15:15  Vanaf maandag 17 januari 2022 mag iedereen weer trainen. We kunnen dan ook het trainingsschema weer volledig aanhouden. Ook zijn velden 1 en 6 weer bespeelbaar, mocht dit veranderen door de weersomstandigheden dan zullen wij dit communiceren. Onderling voetballen is de komende weken toegestaan, helaas zal de competitie nog niet hervat worden. Voor de planning in het weekend kan de jeugd contact opnemen met Marlies Kocken en de senioren met Hans Janssen. Wel zal het gebouw gesloten blijven. Sowieso moeten we ons clubhuis dicht houden met de huidige maatregelen, maar ook de kleedkamers blijven gesloten op dit moment. Trainers/leiders kunnen binnen (met mondkapje) de materialen op komen halen en terug brengen. Spelers blijven buiten. De toiletten achter in het gebouw zijn wel open.

241x gelezen

Compensatiefeest gaat niet door – nog geen nieuwe datum

15 januari 15:00  Zoals al viel te verwachten moeten we helaas melden dat het O.S.S.’20 Compensatiefeest op vrijdag 21 januari niet door kan gaan. Jammer natuurlijk, we hebben allemaal wel weer zin in een feest bij de vereniging. Maar het feest gaat er komen, dat staat vast. We plannen nog geen nieuwe datum, we wachten de beperkingen en omstandigheden af. Zodra de mogelijkheden het toelaten gaan we de organisatie van het feest weer oppakken. We hopen zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend te kunnen maken. Blijf de site en social media in de gaten houden. Bestuur s.v. O.S.S.’20

85x gelezen

Jurgen van de Goor en Martin van de Wijdeven stoppen in Technische Commissie Senioren

12 januari 22:30  Jurgen van de Goor en Martin van de Wijdeven hebben aan het bestuur te kennen gegeven te stoppen met hun rol in de Technische Commissie Senioren. Wij betreuren dit besluit. Mede door hun inspanningen is het prestatieve voetbal bij O.S.S.’20 naar een hoger plan getild.meer »

295x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!