Actueel - s.v. O.S.S.'20

Actueel

Actueel

Einde seizoen, Natuurgrasvelden, Lockers, Sluiting van sportpark...

Gisteren, 6 juni 18:30  We naderen het einde van het seizoen. Komend weekend is Helemaal LO.S.S. 2023 om zo een geweldig seizoen af te sluiten. In de maand juni zal het sportpark (gedeeltelijk) open blijven om zo met de nieuwe selecties te kunnen trainen. Meer info later in dit bericht. Belangrijk om te weten vanaf morgen (30 mei 2023) gaat veld 6 in onderhoud van de Gemeente Oss. Op maandag 12 juni zal veld 1 aangepakt worden. We starten op woensdag 14 juni met het innemen van de lockers. Meer info hierover verderop in het bericht. Ieder jeugdteam (geen uitzonderingen mogelijk) levert de locker in. Senioren behouden de locker (behalve als het team wordt opgeheven).meer »

419x gelezen

HELEMAAL LO.S.S. 2023 ENORM SUCCES

Gisteren, 6 juni 15:15  Afgelopen weekend hebben we het 103-jarig bestaan van onze club gevierd. EN HOE!!! Aan belangstelling hebben we geen gebrek gehad. Ruim 650 mensen hebben ons sportpark en clubhuis weten te vinden. Daar kunnen wij als vereniging heel trots op zijn. Met de piek op zondag ochtend tijdens het taartentoernooi, met de presentatie van nieuw jeugdshirt en de huldiging van de kampioenen. Wat feest was dit. Het hele weekend blije kinderen die zich goed hebben vermaakt. Ook het weer was geweldig en maakte het feestweekend compleet. De organisatie wil iedereen bedanken die bijgedragen hebben tot dit succes! Een bijzonder woord van dank gaat uit naar 't Honk (jongerenwerk Oss) voor het beschikbaar stellen van de Pannakooi en de Playstation Bus. Dit jaarlijks terugkerend feestweekend HELEMAAL LO.S.S. zal volgend jaar gevierd worden in het eerste weekend van Juni. Dit is op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024. We vieren dan (op zaterdag 1 juni het echte moment) onze 104e verjaardag! Zaken die zeker terugkeren op de agenda, de Feesttraining voor de O.S.S.'20 Kabouters, het Zeskamp op de zaterdag met een Feestavond en natuurlijk het jaarlijkse Taartentoernooi! De rest van het programma zal op een later moment bekend gemaakt worden. Blok jij je agenda vast, want dit wil je ook in 2024 niet missen. meer »

198x gelezen

Presentatie wedstrijdshirts jeugdteams

5 juni 15:45  s.v. O.S.S.’20 presenteerde afgelopen weekend met trots hét nieuwe wedstrijdshirt en keepersshirt met de vijf shirtsponsoren die zich de komende vijf jaar verbinden aan de club én haar jeugdspelers.meer »

188x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!