Wedstrijdverslagen - s.v. O.S.S.'20

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

De wedstrijden van afgelopen week (6 - 12 maart)

O.S.S.'20 JO13-1 - Dommelen JO13-1 0-1
Zo, deze moest even bezinken in het weekend….. wat een tegenvaller na een goede strijd om de punten. In de laatste minuten van de wedstrijd een penalty tegen die in 2de instantie pas word binnengeschoten, met als gevolg met 0-1 verloren.

We begonnen deze keer wel fel aan de strijd en vochten voor iedere bal. Duels werden aangegaan, ballen werden overgespeeld en hier en daar werden we zelfs voorin gevaarlijk. Toch was ook Dommelen regelmatig gevaarlijk, met afstandsschoten en snelle counters probeerden ze de verdediging te passeren. En als dat lukte was onze rots in de goal er nog, Jens pareerde alle ballen! In de 15de minuut een snelle aanval over rechts, Siem kreeg de bal voor de goal die pardoes voor de voeten van Stijn S kwam. Helaas kon hij niet scoren, de bal werd weggewerkt. Dommelen en onze spelers hielden het spel snel en de wedstrijd golfde op en neer, aan beide kanten kansen. Het bleef 0-0 tot aan de rust. Dit gaf ons echt het gevoel dat er dan eindelijk een punt of zelfs meer te verdienen was. 

Dus na rust direct weer vol de strijd aan met de tegenstander. Aan beide kanten werd er hard gestreden- wel fair overigens – en was het spelbeeld hetzelfde als in de eerste 30 minuten. In de 42ste minuut een aanval over links door de spitsen van Dommelen. Deze werd niet al te best tegengehouden en daardoor kon hij uithalen. Gelukkig voor ons belandde de bal op de lat, zodoende bleef de brilstand op het scorebord staan. We voelden dat we deze pot naar ons toe konden trekken, mede doordat Dommelen wat minder sterk ging spelen. Ze kregen het drukker achterin, maar tot scoren kwamen we maar niet. En dan weet je bijna zeker dat het fout moet gaan, zo ook vandaag….. in de 55ste minuut trok de spits van Dommelen de 16 binnen. Job moest met een laatste krachtsinspanning aan de noodrem trekken. De spits stort ter aarde en de scheids is onverbiddelijk, penalty! De penalty word in eerste instantie gekeerd door Jens, maar de afvallende bal valt precies voor de voeten van de tegenstander die verwoestend de bal tegen de touwen rost, 0-1. In de laatste paar minuten proberen we nog de schade te herstellen, maar ondanks de strijd en vechtlust lukt het ons niet om te scoren. Jammer mannen, zeker een punt verdiend, maar het mocht ons ook deze zaterdag een keer niet meezitten. Kop op en volgende week met dezelfde instelling en strijd weer vol voor de punten gaan, het moet een keer lukken! 


O.S.S.'20 JO23-1 - TEC JO23-2 5-2

OSS'20 speelde een thuiswedstrijd tegen het goed presterende TEC uit Tiel. Het was TEC dat sterk aan de wedstrijd begon en OSS'20 moest alle zeilen bijzetten om de tegenstander van scoren te houden. Na een kwartier spelen was het openingsoffensief van TEC wat geluwd. OSS'20 kwam meer op de helft van TEC en in de 11e minuut strafte Milan een fout in de verdediging af: 1-0. OSS'20 kwam beter in het spel en wist in de 35e minuut de voorsprong te vergroten naar 2-0 door een goede actie vanaf links door Siem. In de 43e minuut was het de goed doorlopende Mels die zelfs de 3-0 op het scorebord bracht. Helaas voor OSS'20 konden ze deze voorsprong niet vasthouden tot de rust. In de 45e minuut scoorde TEC de 3-1. In de 2e helft speelde OSS'20 minder goed en bleef door hard te werken overeind. Toch was het TEC, die in de 63e minuut de aansluitingstreffer wist te scoren. Dankzij een mooie directe vrije trap van Joris in de 75e minuut wist OSS'20 de score op te voeren naar 4-2. Dit was een flinke teleurstelling voor TEC en zij kwamen deze tegenslag niet meer te boven. Het was opnieuw Mels, die na goed doorzetten de 5-2 eindstand op het scorebord wist te zetten. Zaterdag 18 maart speelt OSS'20 een thuiswedstrijd tegen SKV uit Wageningen.

De verslagen van eerdere weken vind je hier
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!