De wedstrijden van afgelopen weken (6 - 19 mei)

O.S.S.20 JO23-1 - De Merino's JO23-1 11-0 (18 mei)
OSS'20 moest de laatste thuiswedstrijd van het seizoen aantreden tegen hekkensluiter de Merino's uit Veenendaal. Een hoge score was nodig om weer op pole-position te komen voor het kampioenschap. OSS'20 startte heel aanvallend, maar kon pas in de 29e minuut juichen toen Thijs de 1-0 scoorde na een goede dieptepass van Marc Princen. Na deze treffer wist OSS'20 de score snel te vergroten naar een 5-0 ruststand, enigszins geholpen door een rode kaart aan de kant van de Merino's. In de 2e helft bleef OSS'20 op jacht naar doelpunten. Het moegestreden de Merino's werd aan alle kanten overlopen door een gretig spelend OSS'20. Uiteindelijk stopte de teller bij 11-0. De doelpunten werden gescoord door: Stef 6x, Frans, 3x, Thijs 1x en Marc Jonkerman 1.
Zaterdag 25 mei speelt OSS'20 de kampioenswedstrijd om 15.30 uur bij RKTVC in Tiel. Winst of een gelijkspel is voldoende voor het kampioenschap.

SKV JO23-1 - O.S.S.20 JO23-1 1-4 (11 mei)
Op een vroege zaterdagochtend moest OSS'20 aantreden tegen SKV in het mooie Wageningen. Na een goed oefenduel gespeeld te hebben tegen zaterdag 1 van OSS'20 was er vertrouwen in een goed resultaat.
Het begin van de wedstrijd was SKV sterker dan OSS'20. SKV combineerde goed en wist de score in de 25e minuut te openen: 1-0. Een tegenvaller voor OSS'20. Langzaam aan speelde OSS'20 zich weer in de wedstrijd. In de 40e minuut werd Siem aangespeeld op de linkervleugel. Siem schoot met een geplaatst schot in de verre hoek de gelijkmaker binnen. Een heel mooi doelpunt ! Dit was het sein voor OSS'20 om door te drukken. In de 42 en 45e minuut werd de diepgaande middenvelder Thijs bereikt, die twee maal wist te scoren: 1-3.
In de 2e helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. SKV bleef goed meevoetballen, maar de kansen werden goed verdedigd. In de 65e minuut werd Fabian gevloerd door de SKV doelman. Strafschop en uiteraard een doelpunt door Joris. Eindstand van deze wedstrijd: 1-4. Zaterdag 18 mei speelt OSS'20 thuis tegen hekkensluiter de Merino's.

De verslagen van voorgaande weken vind je hier

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!