Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

JO23-1 start nieuwe seizoen met winst

26 januari 2024 17:30

Veel afgelastingen dit weekend, met hier en daar een wedstrijd die door kon gaan. Ook voor onze jongens van JO23-1 ging een nieuwe competitie van start.

OSS'20 begon op een goed bespeelbaar veld aan een nieuwe competitie met een thuisduel tegen SKV uit Wageningen. OSS'20 jo23-1 wil dit seizoen graag een gooi doen naar het kampioenschap en dan is winst in een eerste wedstrijd van belang.

Helaas begon OSS'20 slecht aan de wedstrijd. SKV wist in de 2e minuut op een 0-1 voorsprong te komen na matig verdedigend werk van OSS'20.

OSS'20 had even nodig om dit te verwerken en weer in de wedstrijd te komen. In de 38e minuut had Hugo een afgemeten voorzet in huis, die door Stef rustig en beheerst werd ingekopt. OSS'20 begon ongewijzigd aan de 2e helft. Nu schoot OSS'20 uit de startblokken. Frans wist in de 46e minuut met een beheerste schuiver de 2-1 te scoren. Toch bleef OSS'20 moeite houden met SKV en gaf het ook wat kansen weg, die gelukkig niet benut werden. In de 81e minuut werd een inzet van Thomas met de hand gestopt. Joris wist de strafschop onberispelijk binnen te schieten: 3-1. De wedstrijd was beslist. Zaterdag 27 januari speelt OSS'20 in Veenendaal tegen de Merino's.

De verslagen van de wedstrijden van voor de winterstop vind je op oss20.nl/wedstrijdverslagenarchief