Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

JO23-1 doet goede zaken

21 november 2023 8:00

OSS'20 speelde op zaterdag 11 november een thuiswedstrijd tegen het sterke Juliana'31 uit Malden. OSS'20 wist de uitwedstrijd tegen Juliana'31 met 0-1 te winnen. Maar ook nu was winst nodig om Juliana'31 te passeren op de ranglijst. Vanaf de aftrap werd snel duidelijk dat Juliana'31 naar Oss was gekomen om 3 punten te pakken. Er werd gespeeld in een hoog tempo en er werden felle duels uitgevochten. In de 20e minuut kwam Juliana'31 op een 0-1 voorsprong toen een aanval over rechts met de kop werd afgerond. OSS'20 moest veel energie leveren om in de wedstrijd te blijven. Milan was dicht bij de gelijkmaker, maar kwam een teenlengte te kort om de bal binnen te glijden. Stef was gevaarlijk met een kopbal. In de 2e helft startte OSS'20 met twee verse krachten. Dit had direct effect. Thijs scoorde in de 46e minuut met een boogbal de gelijkmaker. Dit gaf OSS'20 vertrouwen. In de 62e minuut was het Frans, die op de achterlijn een paar verdedigers uitspeelde en de bal goed teruglegde op Milan, die de 2-1 op het scorebord zette. In het restant van de wedstrijd moest OSS'20 strijd leveren om de 2-1 over de streep te trekken. Door deze overwinning stijgt OSS'20 naar de 2e plaats op de ranglijst.

Donderdag 16 november moest OSS'20 een midweekse inhaalwedstrijd spelen tegen hekkensluiter EGS'20. De uitwedstrijd werd eenvoudig met 0-7 gewonnen. In de 1e helft speelde OSS'20 slordig en gehaast. Dat leidde tot veel balverlies. Daardoor kreeg EGS'20 wat vertrouwen en wist zelfs een paar keer gevaar te stichten voor het doel van OSS'20. In de 37e minuut was het Thomas, die van dichtbij een curieus doelpunt wist te scoren. Ook in de 2e helft speelde OSS'20 matig. EGS'20 had zelfs een paar goede mogelijkheden om de gelijkmaker te scoren. Gelukkig zorgde Hugo voor opluchting door in de 75e minuut van dichtbij de 2-0 te scoren. De ban was gebroken. In de 77e minuut had Frans een goede actie in huis en Thomas wist de voorzet binnen te lopen. In de 80e minuut scoorde Milan de 0-4 na opnieuw goed aangeven van Frans. Uiteindelijk een ruime overwinning van OSS'20 na een erg matige wedstrijd.

Wedstrijdverslagen van de vorige weken vind je op oss20.nl/wedstrijdverslagenarchief

Wil jij ook dat de volgers van jouw team op de hoogte blijven van jullie prestaties op het veld? Ga dan naar  oss20.nl/wedstrijdverslagmaken (of via het menu Wedstrijden – Wedstrijdverslag maken), vul de teams en uitslag

in en schrijf het verslag. Na goedkeuring wordt het verslag gepubliceerd en kan iedereen het lezen.