Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

NEC Jeugd op bezoek bij O.S.S.'20

24 oktober 2023 18:30

Vooraf natuurlijk heerlijk, voor het eerst dit jaar tegen een BVO en dat in goede vorm en met vertrouwen na een 5-0 zege thuis tegen Theole..

Warming up wat rommelig omdat we pas later bij de spullen konden maar de spelers hebben geleerd het ook zonder pionnen het op eigen initiatief op te pakken! Na het positiespel leek iedereen er klaar voor.. het is matchday tegen NEC!

We begonnen heel sterk aan de wedstrijd, zetten NEC al vroeg onder druk en lieten mooi spel zien aan de bal. Na 7 minuten was het al raak via Juasvero, die na een lange bal over de keeper schoot (1-0). We speelde goed voor de rust, gaven weinig weg en creëerde veel kansen in de omschakeling..

Na de rust eigenlijk hetzelfde beeld als de eerste. NEC had veel de bal maar kwam er in de eindfase niet door. Wij hielden goed stand, bleven agressief in de duels en kregen veel kansen uit de omschakeling. Het was aan de bal prima, maar vooral zonder bal werken we hard voor en met elkaar en maakte we het NEC heel moeilijk. Jorn maakte kort na rust 2-0 uit een nieuw geoefende corner en kort daarna maakte Kerem na een individuele actie er 3-0 van. Ook Lenn wist te scoren met een lekker schot (4-0). Weer Juasvero met een knap schot en opnieuw Jorn kwamen nog op het scorebord uit opnieuw een corner (6-0!). Een team dat een klasse hoger voetbalt maar daar hadden de spelers maling aan, met lef spelen zoals besproken.

Een 5-tal nieuwe spelers dat dit team zo’n geweldige boost gaf, het 10-tal van vorig jaar speelt met zoveel geloof in eigen kunnen en lijkt weer volop te genieten van het spel.. fantastische prestatie en eens te meer zichtbaar hoeveel potentie er in de spelers en in het team zit.