Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

O.S.S.'20 start 2015 met doelpunten duel

11 januari 2015 19:15

O.S.S.'20 1 is het jaar 2015 begonnen flink wat doelpunten. Een echte goede wedstrijd werd het nooit, mede door de harde wind, maar de toeschouwers zagen wel flink wat doelpunten 5-4.

Dat er maar weinig toeschouwers naar Sportpark "De Rusheuvel" waren gekomen zal ongetwijfeld aan het weer hebben gelegen. De harde wind zorgde voor ijskoude gevoelstemperaturen.

De Osse toeschouwers zagen een 'ander'  O.S.S. '20 aan de aftrap. Door verschillende redenen stonden ogenschijnlijk vaste namen als Van der Leest, De Groot, Van Lith, Van de Bergh en Schuurmans niet aan de aftrap. O.S.S. mocht de bal hebben van 1ste klasser HVCH. HVCH beperkte zich tot verdedigingen en kwam er in de counter razendsnel uit. Dit werd al snel beloond, want 8 minuten stond het al 0-1. Van de Ven mocht vanaf de penalty stip in de 25e minuut gelijk maken. Na 33 minuten wederom een vlijmscherpe counter en het stond weer 1-2. Het mooiste moment in de eerste helft kwam op naam van laatste man Kuijpers. Een loepzuivere vrije trap verdween op schitterende wijze in de goal.

De 1-1 van Van de Venne uit een penalty in de 25e minuut

In de tweede helft blijven beide ploegen slordig, waardoor het nooit echt een mooi duel werd. De harde wind maakte voetballen ook erg lastig. Uiteindelijk trokken de Ossenaren aan het langste (koude) einde... 5-4.