Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

O.S.S.’20 bekert niet verder door 1-2 verlies van Excelsior ‘31

23 september 2022 8:00

Eerste helft kregen beide ploegen nauwelijks kansen maar had Excelsior wel iets meer het initiatief. Na rust was het Excelsior dat in de 56e minuut op voorsprong kwam. In de 72 minuut scoorde Excelsior ook de 0-2 toen Rick Hemmink een mooi uitgespeelde aanval over links binnenschoot. De wedstrijd leek daarmee beslist, echter invaller Tony de Groot dacht daar anders over en maakte in de 83e minuut een wereldgoal door bijna vanaf eigen helft de bal schitterend over de iets voor zijn staande doel staande keeper van Excelsior te lobben: 1-2 . Daarna speelde O.S.S.’20 alles of niets en probeerde zowel met lange ballen als over de grond de sterk ingevallen spits Jari van Erp te bereiken die een paar keer dicht bij de gelijkmaker was. Eenmaal werd zijn inzet nog net koppend van de lijn afgehaald en ook een prachte vrije trap van Bram Eltink werd door de keeper van Excelsior vakkundig uit de linkeronderhoek gebokst. De scheidsrechter floot uiteindelijk af met een 1-2 eindstand na 12 minuten extra tijd bij getrokken te hebben doordat de wedstrijd tot twee keer stil gelegd moest worden ivm een rookgordijn dat door de meegereisde Excelsior supporters dmv rookbommen over het veld was neergelegd.