Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Valse start voor O.S.S.’20 Zondag 1

22 augustus 2022 11:30

De eerste 30 minuten had O.S.S.’20 een duidelijk veldoverwicht met goede combinaties die leiden tot goede kansen en mogelijkheden. Vooral Bart Spierings kwam steeds gevaarlijk door via de rechterkant.

Het was Tony de Groot die nog het dichtst bij de 1-0 was toen hij goed wegdraaide in de 16 meter en vol uithaalde maar de keeper van Gemert bracht via een geweldige reflex redding. Even later (21e minuut) scoorde Gemert de O-1 via een afstandsschot van Jasper Waalkens met op het laatst een venijnige stuit.
In de tweede helft begon Gemert het eerste kwartier sterk. Daarna zette O.S.S.'20 steeds meer druk en via een goede voorzet van invaller Jos Pelzer was het bijna 1-1 maar de keeper van Gemert haalde de bal net voor de schoen van inlopende spits Rob van Sonsbeek weg.

In de 84 minuut was het echter Gemert dat op 2-0 kwam via een penalty en de wedstrijd besliste. In de 94e minuut maakte Rob van Sonsbeek nog wel de 1-2 maar een paar seconden later floot de scheidsrechter af.

Volgende week speelt O.S.S.'20 uit tegen promovendus Baronie uit Breda en op 4 september weer thuis tegen GVV Unitas. Aanvang 14.00 uur