In memoriam Nico Timmermans

In memoriam Nico Timmermans

29 augustus 2021 21:15


Ons bereikte het trieste nieuws dat Nico Timmermans afgelopen donderdag op 79 jarige leeftijd na een lang ziekbed is overleden. Een man met hart voor de club heeft ons verlaten na zijn ziekte bewonderenswaardig te hebben gedragen zoals zijn familie laat weten.

Nico heeft zich tientallen jaren bezig gehouden met diverse zaken binnen onze vereniging. Hij was de grote animator van het hometrainen ,al in het oude clubhuis, en hij was ook aanwezig bij onze laatste editie (die weer in het leven is geroepen). Jarenlang heeft hij mede de kar getrokken voor de vrienden van O.S.S. ‘20. Nico was niks te gek, hij klampte iedereen aan om O.S.S. mede te steunen. Zijn enthousiasme, sociale vermogen zijn kenmerkend, hij kon met iedereen door 1 deur.

Nico en Lenie waren onafscheidelijk en kwamen dan ook heel graag naar wedstrijden van onze elftallen en met name bij het 1e elftal waar ook hun zoon Dennis jaren deel van uitmaakte. Een potje bier na afloop hoorde daar zeker bij. Vele mooie gezellige middagen en avonden hebben we mogen hebben met Nico. Wij wensen Lenie, Diana & Peter en Dennis heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.

Nico rust zacht.

Bestuur en leden s.v. O.S.S.’20

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!