Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

O.S.S.'20 wint door te scoren op de juiste momenten

8 maart 2020 18:00

OSS | De platte kar staat ongetwijfeld ergens al klaar en er kan al voorzichtig wat lucht in de banden worden geblazen. O.S.S.'20 won namelijk zondagmiddag met 3-1 van Groene Ster en OFC liep schade op in Dongen.

Verslag met dank aan de collega's van kliknieuws.nl

Van Sonsbeek met de 2-0 vanaf de stip

Van sprankelend voetbal was geen sprake op De Rusheuvel. Door het slechte veld was goed voetbal ook niet mogelijk. Het waren de gasten uit Heerlerheide die in de beginfase het beste van het spel hadden. Na zo'n 20 minuten kreeg O.S.S.'20 wat meer controle. De eerste keer dat de thuisploeg bij het Limburgse zestienmetergebied kwam, was het direct raak. Middenvelder Brian Campman schoot zijn ploeg op voorsprong: 1-0. Op slag van rust -altijd een heerlijk moment- viel de 2-0. Rob van Sonsbeek was het die de stand verdubbelde.

Zeer lastig te bespelen veld, veel duels en glijpartijen

"Ik dacht dat de wedstrijd was gespeeld, maar in de tweede helft was het Groene Ster dat volle bak ging pompen", aldus trainer Bertran Kreekels. Via Cem Unal stond het ook al snel in de tweede helft 2-1. Het antwoord van O.S.S.'20 volgde in de 69ste minut. Tim Waterink rondde goed voorbereidend werk van Tony de Groot af. "We kregen daarna nog kansen om de score te vergroten, maar dat lieten we na."

Waterink beslist het duel zo'n 15 minuten voor tijd; 3-1