Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

O.S.S. '20 verliest nipt van TOP Oss in beker kraker!

29 oktober 2019 22:30

Een uitverkocht sportpark, veel sfeer, vuurwerk langs en op het veld, flinke blessures en acht minuten extra tijd. Er gebeurde dinsdagavond een hoop tijdens de bekerwedstrijd O.S.S.'20 en TOP Oss. De thuisploeg kwam na zo'n 25 minuten op voorsprong door Rob van Sonsbeek die een penalty benutte. Vier minuten later tekende Lars Hutten voor de gelijkmaker. O.S.S.'20 liet grote kansen liggen op de 2-1 en de ruststand was 1-1. In de tweede helft ging het gelijk op en besliste Hutten de wedstrijd toen hij wat gelukkig de bal voor zijn voeten kreeg. De thuisploeg gaf alles en was dichtbij de gelijkmaker, maar TOP Oss hield de voorsprong vast.

Verslag met dank aan de collega's van kliknieuws.

O.S.S. '20 komt via een penalty van Van Sonsbeek op 1-0