Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

O.S.S.'20 klopt HSC'21 in boeiende slotfase en neemt koppositie over

26 oktober 2019 20:45

OSS | O.S.S.'20 is opnieuw koploper in de Derde Divisie zondag. De Ossenaren wonnen zaterdagavond de topper van HSC'21 met 3-2. Invaller Rob van Sonsbeek kopte de 2-2 binnen en in de slotminuut ook de 3-2.

Verslag met dank aan onze collega's van kliknieuws.nl

De belangen waren groot op De Rusheuvel. HSC'21 was koploper met een O.S.S.'20 dat op de voet volgde met een wedstrijd minder gespeeld. De koppositie stond dus op het spel. Het waren de Ossenaren die met een 1-0 voorsprong de rust ingingen. Jos Peltzer schoot met een vrije trap zijn ploeg op voorsprong.

Campman in duel tegen de HSC '21 aanvaller

In de tweede helft sloegen de bezoekers toe. Na een uur spelen tekende Cenk Uguz voor de gelijkmaker en niet veel later zette Diego van der Weide de formatie uit Haaksbergen op voorsprong. O.S.S.'20-trainer Bertran Kreekels greep in en bracht Rob van Sonsbeek voor Tom Pijnenburg en Tony de Groot voor Bob van Lith. Het was Van Sonsbeek die na wekenlang blessureleed zijn visitekaartje afgaf. De spits kopte tien minuten de gelijkmaker binnen. De wedstrijd leek in 2-2 te gaan eindigen, maar opnieuw Van Sonsbeek was goud waard: 3-2. O.S.S.'20 is koploper en neemt het met veel vertrouwen komende dinsdag op tegen TOP Oss. Krijgen we een stunt in de KNVB Beker? Kliksport is bij het duel aanwezig.