Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

O.S.S.'20 start uitstekend met overwinning in Gemert

25 augustus 2019 18:15

GEMERT | O.S.S.'20 is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen in de Derde Divisie. Ondanks dat Gemert met een 1-0 voorsprong ging rusten en na de gelijkmaker van Rob van Sonsbeek opnieuw op voorsprong kwam, waren het de Ossenaren die de wedstrijd uiteindelijk naar zich toetrokken: 2-4.

Verslag met dank aan de collega's van kliknieuws.nl

Geerts in de opbouw

O.S.S.'20 was volgens trainer Bertran Kreekels het eerste half uur heer en meester. "Eigenlijk uit de eerste aanval Gemert werd er direct een penalty gegeven. Na het doelpunt (Thijs van Pol, red.) waren we het even kwijt. Tot aan de rust was het behelpen." Hij vervolgt: "In de rust hebben we de koppen bij elkaar gestoken. We spraken af dit niveau vast te houden."

Zonnenberg

Gouden wissel
Kreekels bracht de van Geldrop overgekomen Joep van der Velden voor Bob van Lith. Al snel in de tweede helft was het Rob van Sonsbeek met de gelijkmaker. Daarna was het opnieuw Gemert dat op voorsprong kwam. Joost Habraken rondde een combinatie met Van Pol doeltreffend af: 2-1. De laatste 25 minuten trok O.S.S.'20 de wedstrijd naar zich toe. Van der Velden speelde daarin een belangrijke rol. De nieuwkomer tekende eerst voor de 2-2 en daarna voor de 2-3. In de slotfase bepaalde Van Sonsbeek de eindstand op 2-4. "Ik ben tevreden met de drie punten, dat is het belangrijkst. Natuurlijk zijn er nog wel punten die voor verbetering vatbaar zijn." Met Van der Velden zag hij één van de nieuwelingen uitblinken. Verder ruimde hij een basisplaats in voor Tim Waterink en Bart Spierings. "De groep staat qua niveau heel dicht bij elkaar. Jongens kunnen niet verslappen, want anders staat er een ander te trappelen om te mogen spelen."