Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

O.S.S.'20 overtuigend naar tweede ronde KNVB Beker

18 augustus 2019 19:15

KATWIJK | O.S.S.'20 heeft zich overtuigend geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB Beker. De Ossenaren waren op bezoek bij FC Rijnvogels met 0-4 te sterk.

Verslag met dank aan onze collega's van kliknieuws.nl

In de eerste helft had O.S.S.'20 het lastig met het fysiek sterke Rijnvogels. Het kwam wel na zo'n 13 minuten voetballen op voorsprong door spits Rob van Sonsbeek. Kort na rust verdubbelde Tony de Groot de stand. Na de 0-2 had O.S.S.'20 geen kind meer aan de tegenstander. Van Lith maakte er een kwartier voor tijd 0-3 van en in de slotfase bepaalde invaller Brian Campman de eindstand op 0-4. "Na de 0-2 was het een makkie voor ons. Het had 0-8 moeten worden", aldus trainer Bertran Kreekels. Binnenkort volgt de loting voor de tweede ronde van de landelijke beker. "Wij hopen om vrijgeloot te worden. Anders graag thuis tegen een tegenstander die lager speelt."

Opstelling O.S.S.'20: Van der Leest; Spierings, Van de Rande, Engelen, Van den Berg; Zonnenberg, Geerts, Pijnenburg (70. Campman); Van Lith (75. Van der Velden), Van Sonsbeek, De Groot (70. Peltzer).