Actueel

Actueel

O.S.S. Zondag 1 wint en verliest in voorbereiding

10 augustus 22:15  Afgelopen week speelde O.S.S.'20 Zondag 1 tegen competitiegenoot OJC en won daar met 0-5 door 5 verschillende doelpuntenmakers. Afgelopen weekend werd er met 1-0 verloren van DUNO. Dat is de 1e nederlaag in de voorbereiding. Voordat de competitie start op zondag 21 augustus start (Let op: competitiewedstrijden vangen vanaf komend seizoen om 14.00 uur aan) spelen onze mannen morgen (donderdag 11 augustus 2022) om 20.00 uur thuis tegen Venray en komende zondag om 12.00 uur thuis tegen Nuenen.

73x gelezen

Whatsapp voor vrijwilligers

8 augustus 12:00  Afgelopen seizoen hebben we met een aantal vrijwilligers een wervingsactie gedaan voor nieuwe vrijwilligers. Insteek was om zoveel mogelijk bezoekers van het sportpark te informeren over de vacatures die we hebben en direct te vragen om extra handjes. meer »

541x gelezen

Voorlopig trainingsschema + informatie voor de eerste weken

5 augustus 11:30  Het voorlopige trainingsschema voor het seizoen 2022/2023 is af. Er zijn niet veel vrije vakken meer over, in overleg kunnen de vakken ingevuld worden. Verderop meer info aangaande het trainingsschema. Ook lopen we de eerste weken even door.meer »

495x gelezen

Ballenjongens/meiden gezocht voor Zondag 1

2 augustus 17:15  Ook komend seizoen zijn er weer ballenjongens/meiden nodig bij de wedstrijden van s.v. O.S.S.'20 Zondag 1. Daarnaast zijn we ook op zoek naar geïnteresseerden die willen ondersteunen bij het verkopen van lootjes en bij de entree van het sportpark. Heb je interesse neem dan contact op met Mayke van Osch via aanspreekpunt@oss20.nl

204x gelezen

Voordeel voor Keepers bij HT Sports!

1 augustus 16:30  Bij HT Sports krijgen alle keepers van s.v. O.S.S.'20 korting op keepershandschoenen van het merk Gladiator. Gladiator sponsort €15,- per keeper en daarnaast voegt ook HT Sports een korting toe van 15%! Dit wil je als keeper natuurlijk niet missen. Wat moet je doen, dat lees je hier: meer »

163x gelezen

In memoriam Jan van Balveren

1 augustus 13:00  Ons bereikte het trieste bericht dat Jan van Balveren is overleden op 88 jarige leeftijd. Als je over een O.S.S. er hebt dan was Jan er één van. Samen met zijn vrouw Bep was hij altijd op ons sportpark te vinden. Als kantinebeheerders en mede- Initiators van het vrouwenvoetbal waar zij ook jarenlang bij betrokken waren. Jan is leider geweest van ons 1e elftal en betrokken bij vele losse activiteiten bij de club. Jan zorgde met zijn lach en humor altijd voor een vrolijke noot en zo zullen wij hem ook herinneren. Wij wensen zijn kinderen en (achter) kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte toe. Rust zacht Jan. Bestuur & leden s.v. O.S.S.'20

1220x gelezen

Zondag 1 wint ook 2e oefenwedstrijd

1 augustus 9:15  Onze Zondag 1 won afgelopen zaterdag van Jodan Boys met 1-2. In Gouda was het Stan van Ballegooy in de eerste helft die de 0-1 op het scorebord zetten doordat de doelman iets te ver voor zijn doel stond. Jodan Boys bracht de stand een kwartier voor tijd in evenwicht, maar in de slotfase maakten Tom Pijneburg de winnende: 1-2.

240x gelezen

Jumbo Clubvoetbaldagen voor 8e jaar op rij bij s.v. O.S.S.'20

29 juli 10:00  We mogen het zeker een traditie noemen bij s.v. O.S.S.'20, de Jumbo Clubvoetbaldagen in de eerste week van de zomervakantie. Ook dit jaar moest je er snel bij zijn, want binnen 2 dagen zaten alle beschikbare plekken helemaal vol. Maar ja, wat wil je ook... 3 dagen volgepakt met voetbal, plezier en heel veel prijzen. Wij verklappen daarom alvast, volgend jaar gaan we voor editie 9! Zorg dat je er snel bij bent...meer »

76x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!