Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

O.S.S.'20 Zondag 1 wint eerste wedstrijd van de Treffers

26 juli 2022 11:30

Zaterdag 23 juli speelde O.S.S. Zondag 1 zijn eerste oefenwedstrijd als voorbereiding op de competitie uit tegen de Treffers uit Groesbeek. Er werd 1-2 gewonnen van de 2e divisionist.

Voor de rust was het voor de ploeg van nieuwe trainer Roy de Haan en nieuwe assistent Eric Goedmakers even wennen. Tegen een sterk combinerend de Treffers was het soms lastig om ritme in het spel te vinden. Mede door goed keeperswerk van Joep Hoefnagels werd de rust ingegaan met een 0-0 stand. Rob van Sonsbeek en Tony de Groot kregen aardige kansen. Na de rust een bijna geheel nieuw team bij de Treffers en ook O.S.S. bracht enkele verse krachten in. Bij een goed opgezette aanval kwam de Treffers op 1-0.

O.S.S. liet het er niet bij zitten en kwam via een strakke schuiver van Ferdy van den Berg op 1-1. Vlak daarna enkele prima aanvallen van de Ossenaren met de grootste kans voor Stan van Ballegooij. Nieuwkomer Jari van Erp maakte zijn 1e treffer voor O.S.S. de van Nooit Gedacht overgekomen aanvaller bekroonde zo een goede pot van zijn kant. De 1-2 stand werd niet meer weggegeven en zo kon de eerste winstpartij worden genoteerd.

Komende zaterdag zou T.E.C. uit Tiel de tegenstander zijn echter melden zij zich maandag af.
Naar een nieuwe tegenstander wordt nog gezocht.