Nieuwsbrief april 2022

Nieuwsbrief april 2022

20 april 2022 13:45


Beste leden, vrijwilligers en ouders van jeugdleden,

De afgelopen periode hebben we eindelijk weer kunnen genieten van een vol sportpark, van trainingen en wedstrijden met publiek langs de zijlijn. Fijn ook weer om elkaar te treffen in ons clubhuis, dan pas besef je hoelang het soms geleden is dat we elkaar ‘gewoon’ weer tegenkomen. Het is inmiddels alweer april, maar het voetbalseizoen duurt gelukkig nog wel even. De komende maanden staan er nog veel wedstrijden op het programma, ook doordeweeks. Daarnaast ook nog veel activiteiten, waaronder de Vrijwilligersavond op vrijdag 22 april, het Oranjefestijn op zondag 24 april en natuurlijk het Feestweekend van 17 tot 19 juni. Genoeg te doen, geniet ervan.

Uitnodiging Vrijwilligersavond vrijdag 22 april
Het is tijd voor een gezellige avond: de vrijwilligersavond van s.v. O.S.S.’20. Ben je vrijwilliger bij onze vereniging, kom dan naar de vrijwilligersavond. Op vrijdag 22 april ben je vanaf 20:30 uur van harte welkom in ons clubhuis. We willen jullie die avond bedanken voor jullie enorme inzet in het afgelopen jaar door een feestje te organiseren voor en door vrijwilligers. Wij zorgen voor de hapjes en drankjes, de bediening is in handen van de spelers van de Zondag 1. Vanaf 20:30 uur zijn we geopend, tot 00:30 uur. Tijdens de avond worden ook de Clubvrouw en Clubman van 2021 bekend gemaakt, een extra reden om erbij te willen zijn. Fijn als jij ook komt, aanmelden kan door het formulier in te vullen en te verzenden: www.oss20.nl/vrijwilligersavond (ook als je je had aangemeld voor de vrijwilligersavond in november, graag opnieuw aanmelden). Aanmelden kan t/m woensdag 20 april.
 
Oranjefestijn zondag 24 april
Het kerstfestijn inhalen als de klok alweer is verzet, dan hang je er een ander thema aan en ga je er een prachtige editie van maken. Nou dat hebben de dames van onze Dames 3 gedaan. Het Oranjefestijn bij s.v. O.S.S.'20 gaat plaatsvinden op zondag 24 april 2022. We starten rond de klok van 15.00 uur.
Veel prijzen, veel rondes, veel lootjes en enorm veel plezier. De komende weken worden de prijzen voor het festijn aangekondigd, dus houd onze site & social media in de gaten. Aangezien het een Oranjefestijn is, wordt iedereen gevraagd om in het Oranje naar ons clubhuis te komen die dag. Dames 3 gaat  de komende periode op zoek naar mooie prijzen of een financiële bijdrage voor het Oranjefestijn. Heb jij een prijs of wil je iets bijdragen neem dan contact op met Dames 3. Dit kan persoonlijk als je ze treft op het sportpark of via mail socialmedia@oss20.nl.
 
Feestweekend - Helemaal LO.S.S. vrijdag 17 – zondag 19 juni
Blok je agenda, want op 17, 18 en 19 juni 2022 gaan we HELEMAAL LO.S.S.! Een feestweekend dat we jaarlijks terug willen laten keren en een echte traditie moet worden binnen onze mooie vereniging. We vieren onze verjaardag en dit doen we samen met onze leden, sponsoren en eenieder die ons een warm hart toedraagt. Binnenkort volgt er veel meer info, maar belangrijk blok alvast je agenda of verplaats mogelijk wat dingen waar mogelijk. We zien jullie graag tijdens het feestweekend.
 
Gezocht: Teammanager Zondag 1
s.v. O.S.S.’20 Zondag 1 is op zoek naar jou! Ben jij een persoon die de functie van teammanager van ons 1e zondag elftal (3e divisie) helemaal ziet zitten en dit voor de komende jaren wil vervullen? Dat kan vanaf het seizoen 2022-2023. Als teammanager ben je de spin in het web van alle activiteiten rondom het eerste elftal. Jij zorgt ervoor dat de hoofdtrainer, de assistent-trainer, de medische staf en de spelers zich volledig op het voetballen kunnen richten en dat alle bijkomende zaken erom heen effectief geregeld zijn. De teammanager creëert een optimale omgeving waardoor het team en begeleiding het maximale uit zichzelf kunnen halen tijdens trainingen en wedstrijden. Zie www.oss20.nl/vacature-teammanager-sv-oss20-zondag-1 voor meer informatie over deze leuke functie. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste en gedreven groep waar prestatie en plezier voorop staan? Bij interesse in bovenstaande functie kan contact opgenomen worden met Jordi van Sinderen, bestuurslid voetbalzaken s.v. O.S.S.‘20 via voetbalzaken@oss20.nl.
 
Veilige vereniging - Vertrouwenspersoon
We vinden het ontzettend belangrijk dat je je thuis voelt bij onze vereniging en op ons sportpark. Onze vereniging moet een veilig thuis voor je zijn. Om hieraan een bijdrage te kunnen leveren is Anita van Hartskamp sinds enkele jaren bij s.v. O.S.S.’20 actief als vertrouwenspersoon. Zij is te bereiken via vertrouwenspersoon@oss20.nl. Schroom niet om haar te contacten.

Met sportieve groet,
Bestuur s.v. O.S.S.‘20
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!