Grote Clubactie van start!

Grote Clubactie van start!

18 september 2021 10:00


Vandaag, zaterdag 18 september, is de Grote Clubactie gestart! O.S.S.'20 doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. 

ONLINE EEN LOT KOPEN   

ONLINE EEN SUPERLOT KOPEN

 

Doel bepalen
Vorig jaar is de opbrengst van de Grote Clubactie besteed aan de aanschaf van voetbalmaterialen. Voor dit jaar is nog geen doel bepaald. Heb jij ideeën? Mail dan naar groteclubactie@oss20.nl 

Lotenboekjes
Voor alle leden van de teams van de kabouters t/m JO13 + MO11 en MO13 is een lotenboekje beschikbaar. Deze boekjes zijn uitgereikt aan de trainers/leiders van de teams. Leden uit die teams krijgen per verkocht lot € 0,50. 


Verantwoord loten verkopen

Nieuw dit jaar is dat er ook online loten verkocht kunnen worden. Iedere speler van O.S.S.'20 kan gemakkelijk teruggevonden worden in de database als iemand een lot besteld via www.clubactie.nl/lot

Zoek bij club op: s.v. O.S.S.'20
Vind jouw verkoper door zijn voornaam in te typen

Persoonlijke verkooppagina
Voor ieder lid hebben we ook een persoonlijke verkooppagina aangemaakt. Wil jij loten online gaan verkopen en deze link delen met familie, vrienden etc. Stuur dan een mail naar groteclubactie@oss20.nl om de URL op te vragen. Eventueel kan een overzihct van de URL's per team ook opgevraagd worden door een trainer/leider.

Alle senioren, JO15, JO17, JO19, MO15 en MO17 ontvangen via de secretaris hun persoonlijke verkooppagina voor het hele team. 

Informatie en updates
Informatie en updates worden telkens via de aanspreekpunten en secretarissen naar de trainers/leiders verspreid. Verder kun je ook altijd kijken op: www.oss20.nl/groteclubactie/

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!
Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,

Projectteam Grote Clubactie
groteclubactie@oss20.nl 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!