UPDATE Voorlopig trainingsschema + informatie voor de eerste weken

UPDATE Voorlopig trainingsschema + informatie voor de eerste weken

1 september 2021 15:00


UPDATE 3 september 2021: Het trainingsschema heeft kleine aanpassingen.

Beste leden,

Dit jaar gelden er regels waar iedereen zich aan dient te houden, deze lees je verderop in het bericht. Wij adviseren iedereen om het goed door te lezen. Tevens is er een update van het voorlopige trainingsschema.

VRIJWILLIGERS VOOR VRAGEN:

Verschillende vrijwilligers staan dit jaar voor jullie klaar, een korte opsomming van de personen die je in het begin van het seizoen nodig kan hebben, het is een korte omschrijving verderop in het bericht komen zaken uitgebreider aan bod.

- Marlies Kocken: Wedstrijdsecretaris Jeugd, mocht je een oefentegenstander hebben overleg met Marlies of er ruimte is om deze wedstrijd thuis te spelen. Ons advies blijft (kijk maar naar het trainingsschema) om oefenwedstrijden UIT te spelen ivm de beperkte capaciteit die wij tot onze beschikking hebben. Tevens is Marlies het aanspreekpunt voor officele KNVB wedstrijden, mocht je vragen hebben. JEUGD@OSS20.NL

- Mayke van Osch: Aanspreekpunt Jeugd, alle niet voetbalzaken kunnen bij Mayke nagevraagd worden. Tevens zal Mayke de app beheren met alle jeugdtrainers om zo informatie vanuit de club te communiceren. AANSPREEKPUNT@OSS20.NL

- John van Soest: Hoofd Jeudgopleiding, alle voetbalzaken kunnen bij John nagevraagd worden. John zal de trainers voorzien van informatie en ondersteunen (samen met de Technische Commissie) bij en met trainingen. HOOFDJEUGDOPLEIDING@OSS20.nl

- Hans Janssen: Wedstrijdsecretaris Senioren, Aanspreekpunt Kleding & bezetting wedstrijdsecretariaat op maandag, dinsdag en donderdag, Hans gaat hierbij over de velden en of deze gebruikt kunnen worden. Tevens kijkt Hans of de kleedkamers netjes achtergelaten worden. Vragen over kleding en algemene vragen van seniorenteams kunnen ook naar Hans. SENIOREN@OSS20.NL

- Robert van Uden: Verenigingsmanager, Aanspreekpunt Lockers, Aanspreekpunt Trainingsschema & Bezetting wedstrijdsecretariaat op woensdag en vrijdag, Robert gaat hierbij over de velden en of deze gebruikt kunnen worden. Tevens kijkt Robert of de kleedkamers netjes achtergelaten worden. Vragen over de materialen in de locker en zaken aangaande het trainingsschema mogen ook naar Robert. VERENIGINGSMANAGER@OSS20.NL 

OEFENWEDSTRIJDEN:

Er zijn teams die voor de competitie of tijdens het seizoen graag oefenewedstrijden spelen. Dit is niet altijd mogelijk. Sterker nog het is bijna niet mogelijk op ons sportpark. Onze regel is namelijk, oefenwedstrijden gaan NOOIT voor trainingen. Wij gaan niet één team laten voetballen om daarvoor acht teams af te gelasten. Zorg dus dat als je een tegenstander hebt, nog geen toezeggingen doet en schakelt met Marlies (jeugd) of Hans (senioren). Bij officiele inhaalwedstrijden ingepland door de KNVB geldt wel dat de trainingen komen te vervallen. 

LOCKERS:


Voor de eerste training kan de sleutel opgehaald worden bij Robert van Uden of Hans Janssen, daarna is de locker in beheer bij de trainer/leider. Met het controleformulier lopen we de locker na. Wij verwachten dat de borg voor de eerste competitiewedstrijd is voldaan. Hier worden tijdens de uitgifte afspraken over gemaakt.
- Mocht je vragen hebben over de kleding, mail dan naar kleding@oss20.nl
- Zijn er vragen aangaande materialen, mail dan naar verenigingsmanager@oss20.nl

Wij vragen de teams om de kleding in de teamtassen als geheel te wassen. Geef shirts niet individueel uit en maak een waslijst. Zo zorgen we er samen voor dat de kleding niet verkleurt en de logo's op orde blijven. 

TRAININGSSCHEMA:


Het voorlopige trainingsschema vind je HIER.

Het is voor verschillende teams helaas niet gelukt om iedereen op vaste velden en vakken in te delen. Het kan dus voorkomen dat je op maandag op veld 3 staat en op woensdag op veld 4. Tevens is er mogelijk een afwijking van tijden. Kijk dus goed waar je staat en hoe laat je training begint. Zo kan iedereen trainen en bij het wegvallen van de natuurgrasvelden heeft iedereen minimaal 1x kunstgras ter beschikking.

Mocht je er nog niet bij staan of zie je een lichtgroen (jeugd) of lichtblauw (senioren) vak dat nu nog leeg is en beter uitkomt qua tijd, mail dan naar verenigingsmanager@oss20.nl om dit te bespreken. Mail ook als er nog geen kleedkamer achter je team staat en je daar wel gebruik van wilt maken. Door de extreme drukte op woensdag kan het voorkomen (denk daarbij aan inhaalwedstrijden) dat er geen kleedkamer beschikbaar is. Als dit voorkomt proberen wij dit op tijd met de teams te communiceren.

Het schema zal de komende weken verschillende keren per week aangepast worden, we hopen binnen twee weken een definitief schema te kunnen plaatsen.

BELANGRIJK,

Het trainingsschema is leidend! Afwijken van het schema is bij hoge uitzondering alleen mogelijk na overleg met Hans Janssen of Robert van Uden, die op de avonden dienst draaien in het wedstrijdsecretariaat.

VELDEN:
Zorg dat na de training het veld leeg is. Zorg dat alle losse goals, of in de keeperskooi of naast het veld staan. Op veld 4 graag achter de omheining omdat wij het veld delen met DESO. Alle velden dienen leeg te zijn ivm onderhoud dat overdag plaatsvindt.

KLEEDKAMERS:
De kleedkamers zijn bij trainingen en wedstrijden weer te gebruiken. Wel geldt er op dit moment nog de 1,5 meter regel. Wij gaan ervan uit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. Na gebruik van de kleedkamer zorg je dat de kleedkamer schoon is.

UITSHIRTS:
Uitshirts kunnen worden opgehaald in het wedstrijdsecretariaat. Deze worden vanaf dit seizoen gewassen door de club. Thuisshirts worden niet ingenomen. Na de wedstrijd lever je hetzelfde aantal shirts als bij uitgifte weer in.

CORONAREGELS:
Op het veld is het toegestaan om lekker te voetballen, ook tijdens trainingen. Buiten het veld blijven er verschillende regels gelden. De belangrijkste blijft daarbij, heb je klachten, blijft thuis en laat je testen! Tevens geldt de 1,5 meter regel zodra de wedstrijd of training is afgelopen en voor alle bezoekers. Mochten er vrijwilligers zijn die je aanspreken op de maatregelen, behandel deze dan met respect.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!