Kermis Oss op parkeerterrein Rusheuvel, maakt sportpark onbereikbaar voor voertuigen!

Kermis Oss op parkeerterrein Rusheuvel, maakt sportpark onbereikbaar voor voertuigen!

9 augustus 2021 14:30


Beste leden, komende donderdag start de Kermis Oss 2021. Ook dit jaar is de kermis op het parkeerterrein van sportpark 'de Rusheuvel'. De gemeente kiest ervoor om de straten rondom het sportpark volledig af te sluiten. Het sportpark is vanaf vandaag echter al lastig of niet bereikbaar ivm het opbouwen van de kermis.

Op de site van de gemeente Oss vind je de volgende info: (bron www.oss.nl)

Straten rondom Rusheuvel afgesloten
Gaat u naar het kermispark aan de Rusheuvel kom dan zo veel mogelijk op de fiets of lopend. Er is een bewaakte fietsenstalling op het kermispark. Ben je met de auto parkeer die dan op het Burchtplein of Terwaenen. De straten in de omgeving van de Rusheuvel zijn dit jaar afgesloten met hekken en verkeersregelaars controleren wie er in mag. De straten zijn alleen voor bewoners bereikbaar. Zij hebben hiervoor een parkeerkaart gekregen. Zet je een auto zonder parkeerkaart in een afgesloten straat dan riskeer je een boete.

Ons sportpark is gesloten tot 16 augustus 2021, echter zijn er wel trainingen van onze Zaterdag 1 en Zondag 1. Beide teams kunnen te voet of per fiets het sportpark bereiken. Zaterdag speelt Zondag 1 een oefenwedstrijd tegen OJC. Wilt u deze wedstrijd bezoeken dan vragen wij u om te voet of per fiets naar het sportpark te komen. Komt u met de auto parkeer dan bij de aangegeven plekken voor de kermis en loop vanaf daar naar het sportpark.

Vanaf 16 augustus zal er ook nog een aantal dagen rekening gehouden moeten worden met de kermis op ons parkeerterein. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!