Informatieavond voor ouders, week later voor trainers

Informatieavond voor ouders, week later voor trainers

29 juni 2021 16:15


Op vrijdagavond 9 juli organiseren wij een informatieavond (van 19:30 tot ongeveer 20:30) voor de ouders van onze jeugdleden. Graag nodigen we je hiervoor uit!

Na een raar seizoen door COVID-19 hopen we allemaal dat we het nieuwe seizoen weer een beetje terug kunnen naar normaal. Maar wat is binnen O.S.S.20 normaal? Om dit te bespreken, organiseren we voor ouders van (nieuwe) leden op vrijdagavond 9 juli 2021 een informatieavond.

Tijdens deze bijeenkomst informeren we ouders over onze club. Punten die deze avond aan bod komen zijn onder andere:

  • De werkwijze bij trainingen en wedstrijddagen (o.a. gedrag langs de lijn)
  • Communicatie vanuit de vereniging en trainers
  • Aanspreekpunten binnen de vereniging
  • Vrijwilligerstaken

Deze avond is naast informatief ook erg gezellig en geeft je de kans kennis te maken met andere ouders, trainers en aanspreekpunten.

 

In verband met de Corona maatregelen is het noodzakelijk om je aan te melden. Op die manier hebben wij zicht op de grootte van de groep en kunnen we daar rekening mee houden met de opstelling in de ruimte. Aanmelden kan door een mail te sturen naar ouders@oss20.nl. Maximaal één ouder per kind.

 

Trainersambitie?

Lijkt het je leuk om jouw kind en het team te trainen en te begeleiden? Op vrijdagavond 16 juli organiseert O.S.S.20 een informatieavond voor (toekomstige) trainers. Op deze avond leggen we uit wat het trainerschap inhoud maar vooral ook welke begeleiding we (nieuwe) trainers bieden. We geven je tijdens de informatieavond alle uitleg om een afgewogen keuze te maken en welke tools en ondersteuning ter beschikking staan. Als je interesse hebt om training te geven of leider van een team te zijn, spreek ons even aan tijdens de informatieavond.

 

Graag tot 9 juli en eventueel 16 juli.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!