Coppelmans nieuwe sponsor O.S.S.'20

Coppelmans nieuwe sponsor O.S.S.'20

13 juni 2021 9:45


Familiebedrijf Coppelmans is de allernieuwste sponsor van onze club. Tuincentrum Coppelmans Oss heeft afgelopen weekend het contract getekend als bordsponsor bij de club. Het bord van Coppelmans hangt aan ons hoofdveld. Welkom Coppelmans!

Ledenvoordeel bij Coppelmans Oss
Bij de start van het nieuwe seizoen (2021-2022) komt Coppelmans ook met leuke acties voor onze leden op vertoon van de Clubpas. Houd onze website en social media dus in de gaten!

Over Coppelmans Oss
Al meer dan 50 jaar leeft de Tuincentrum Coppelmans familie voor alles dat groeit en bloeit. Zo tellen wij maar liefst 8 prachtige vestigingen in het gezellige Brabant. En de goedlachse en hardwerkende broers die het avontuur ooit begonnen, geven het stokje met liefde door aan de nieuwe generatie.

Coppelmans gelooft dat een bezoek aan ons tuincentrum veel meer moet zijn dan een snelle boodschap. Het is een beleving. Laat je verwennen door ons grote assortiment met dagvers aanbod. Waan je in een andere wereld met onze vele sfeerkamers en prijswinnende kerstshows, boordevol nieuwe trends voor huis en tuin. Schuif aan in ons tuincafé voor een overheerlijke lunch, tussen al het groen. En maak een gezellig praatje met alle medewerkers van onze familie. Zij staan altijd voor je klaar. Door dit alles durven wij een bezoek aan Tuincentrum Coppelmans met trots een uitstapje voor jong en oud te noemen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

 

coppelmans-oss-1522932727_n.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!