Grasvelden / Trainingen / Lockers

Grasvelden / Trainingen / Lockers

9 juni 2021 11:00


Vanaf maandag 14 juni 2021 zullen veld 1 en 6 niet meer beschikbaar zijn ivm onderhoud aan de velden! Dit wil zeggen dat de trainingen op veld 1 en 6 komen te vervallen. Echter zijn er verschillende teams die reeds gestopt zijn met trainen, dus er is mogelijk ruimte op het kunstgras.

TRAININGEN VOOR LAATSTE WEKEN

We gaan in ieder geval voor de laatste weken van het seizoen geen nieuw schema meer opstellen. Samen zullen we er uit moeten komen en wij gaan uit van een goede samenwerking tussen teams. O.S.S. ben je namelijk niet alleen, dat zijn we met zijn allen!  Het kan voorkomen (later op de avond) dat je met 4 teams op één veld staat (zeker nu de senioren eindelijk weer mogen). Teams zullen zich wel aan de tijden op het trainingsschema moeten houden. Daarmee bedoelen we, er zijn nu teams die op het hoofdveld trainen van bijvoorbeeld 19.00 uur tot 20.00 uur, vanaf 14 juni beginnen deze teams weer gewoon op de tijd op het (oude) schema! 

INNAME LOCKERS

Door de Regiocup is de inname van de lockers wat naar achter geschoven. Er zijn nog wedstrijden tot 26 juni 2021. Mocht je niet meer trainen en niet deelnemen aan de Regiocup, lever dan alvast je locker in. Dit kan iedere woensdag van 18.00 uur tot 20.00 uur en vrijdag van 19.00 uur tot 20.00 uur. Mochten deze tijden niet uitkomen maak dan even een afspraak met Robert van Uden via verenigingsmanager@oss20.nl

Vanaf 28 juni 2021 gaan we alle lockers innemen, tijden voor die week volgen nog. Echter kan het eerder zoals hierboven beschreven, help ons dan en kom hem vast inleveren.

Er zitten wat regels vast aan het inleveren van de lockers:

-          De locker dient compleet te zijn (gelijk aan moment van uitgave)

Kledingtas met kleding
Hesjes
Waterzak met daarin:
Spons (droog)
Bidons (leeg)
EHBO Kit
Fluitje
Ballennetje
Aanvoerdersband
Hoedjes / Pionnen
Emmer
Handveger/blik

Voor selectieteams kunnen er extra spullen op de lijst staan!


-          De kleding (inclusief hesjes) dienen gewassen te zijn en in de tas te zitten

-          De locker dient uitgeveegd te zijn

-          Origineel slot aan de locker

-          Eigen spullen dien je uit de locker te halen

-          Trainers die stoppen dienen ook de coachjas in te leveren

De borg zal worden teruggestort na verrekenen van kapotte of ontbrekende zaken. Wij zijn met een aantal vrijwilligers en bij drukte kan het voorkomen dat er een wachttijd ontstaat. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!