Regiocup, regels op sportpark, senioren...

Regiocup, regels op sportpark, senioren...

3 juni 2021 17:00


Het gaat echt gebeuren, alle leden zijn vanaf 5 juni 2021 weer welkom om zonder maatregelen op het veld een balletje te trappen. Buiten het veld blijven er echter maatregelen gelden. Helaas kunnen we niet meegaan in alle versoepelingen, aangezien de capaciteit niet toereikend is. Denk daarbij aan de kleedkamers. We kiezen er dan ook voor om de kleedkamers door de weeks gesloten te houden.

Op zaterdag en zondag zijn de kleedkamers (inclusief maatregelen die gelden) beschikbaar. Wij hebben in de vorige periode gemerkt dat in de onderbouw geen gebruik gemaakt wordt van de kleedkamers, wij laten deze keuze vrij. Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen mogen er maar 6 personen per keer in het kleedlokaal zijn. Tevens geldt de mondkapjesplicht (dit is een eigen verantwoordelijkheid).

Toeschouwers zijn volgens de regels van het RIVM niet toegestaan, alleen vrijwilligers (in functie), sporters (met ingeplande wedstrijd/training) en trainers/leiders (van een team met ingeplande wedstrijd/training) mogen het sportpark betreden. Per team is er een maximum van 2 trainers/leiders (uitzondering stagiaires en assistent-scheidsrechters). Er is een uitzondering voor de ouders van ons G-team, deze gelden tijdens trainingen op woensdagmiddag als begeleiding van de kinderen. 

 

Dan de Regiocup:

- De TC heeft besloten om de regiocup wedstrijden in de onderbouw te spelen met  de teams van afgelopen seizoen(2020-2021). Dit wordt ook via de site uitgezet. Trainers willen jullie zelf de communicatie richting spelers verzorgen. Hou voetbal.nl in de gaten voor wedstrijd programma. Veel succes.

- De TC heeft besloten om de regiocup wedstrijden van de meiden te spelen met  de teams van afgelopen seizoen(2020-2021). Dit wordt ook via de site uitgezet. Trainers willen jullie zelf de communicatie richting speelsters verzorgen. Hou  voetbal.nl in de gaten voor wedstrijd programma. Veel succes.

- De TC heeft besloten om in middenbouw en bovenbouw de wedstrijden van de selectieteams (O13-1,  O14-1, O15-1 en O16-1) met de nieuwe teams te spelen.

Nieuwe O13-1 speelt dan O13-4, 
Nieuwe O14-1 speelt dan O13-1, 
Nieuwe O15-1 speelt dan O14-1 
Nieuwe O16-1 speelt dan O15-1.

Helaas mogen er alleen spelers meedoen die in seizoen 2020-2021 lid zijn van s.v. O.S.S.'20. De overige teams spelen met de spelers van het huidige seizoen,  incl spelers die afgevallen zijn uit selectie teams, excl spelers die in nieuwe selectie gekomen zijn. Uitwisseling van spelers is mogelijk per leeftijdscatogrie. Probeer dit zelf te regelen. 

Vragen aangaande de regiocup, neem contact op met Hoofd Jeugdopleiding John van Soest.

 

Dan nog een bericht voor onze senioren, want onderling mag er op alle leeftijden weer gevoetbald worden. De regels aangaande een wedstrijd spelen op zondag veranderen niet. Wil je een voledige onderlinge wedstrijd spelen, stem dit af met Hans of Gijs. Echter gaan we de komende dagen kijken of we een competitie kunnen starten zoals we ook in de voorbereiding hebben gedaan. Hier komen we later deze week in de app met trainers/leiders op terug. Voor dit weekend is die opzet niet klaar dus wil je komende zondag een balletje trappen, meld je aan bij Hans of Gijs. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!