TOTO KNVB Beker: Speeldatum en locatie vastgesteld voor s.v. O.S.S.’20 – FC Twente

TOTO KNVB Beker: Speeldatum en locatie vastgesteld voor s.v. O.S.S.’20 – FC Twente

30 september 2021 14:30


Afgelopen zaterdag kwam bij de loting voor de TOTO KNVB Beker de wedstrijd s.v. O.S.S.’20 – FC Twente uit de koker. Een prachtige affiche in de eerste ronde van het bekertoernooi. Deze wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 27 oktober. Aftrap van de wedstrijd is om 18.45 uur.

‘Het is prachtig om te zien hoe sinds de loting deze wedstrijd leeft binnen de club. Iedereen die ik hierover spreek is enthousiast en wil er meer over weten. In de organisatie zijn we afhankelijk van meerdere partijen, vandaar dat er een aantal dagen overheen zijn gegaan voordat de definitieve datum, tijd en speellocatie bekend gemaakt kon worden’ aldus onze voorzitter Edgar Janssen. 

Speellocatie
De wedstrijd wordt gespeeld in het Frans Heesen stadion van TOP Oss. Uiteraard is gekeken of er ook een mogelijkheid was om de wedstrijd op onze eigen accommodatie te spelen. Grootste uitdaging hierin was dat (wanneer we ook wilden dat de wedstrijd live op tv zou worden uitgezonden) hier ook de juiste verlichting en infrastructuur voor nodig is. Dit bleek op onze eigen accommodatie geen realistisch scenario, vandaar dat we moesten uitwijken naar het stadion van onze stadgenoot.

Start kaartverkoop
Wanneer de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd s.v. O.S.S.’20 – FC Twente start is op dit moment nog niet bekend. Zodra hier meer informatie over is wordt dit gecommuniceerd via onze website en social media kanalen. Maar zet woensdag 27 oktober alvast in je agenda, want wij gaan er vanuit dat heel Oss en omgeving ons komt aanmoedigen!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!