ACTUEEL - VERSLAGEN
12 december 2011
Constantia MD1 - O.S.S.'20 MD1
verslag
MD1 sluit 2011 af met winst in bekerduel

Onze laatste wedstrijd van 2011 was een bekerduel in het Oostbrabantse Wanroij.

Constantia was dus de tegenstander.

In de competitie waren we deze tegenstander ook al tegen gekomen,

op 24 september jl. leidde dit toen tot een 13-2 zege in het voordeel van onze MD1.

 

De wedstrijd begon vanuit O.S.S. oogpunt gezien een beetje mat. De meiden van Constantia daarentegen waren wel bij de les en duidelijk feller.

Hiermee hadden we duidelijk problemen en het 1e kwartier werd menig maal het onderspit gedolven in de persoonlijke duels. Positieve uitzindering hierop was Lieke die zeer geconcentreerd voetbalde en er bijna persoonlijk voor zorgde dat de aanvalsters van Constantia niet uit de verf kwamen. De 2 kansen die de Wanroijse meiden toch kregen werden vakkundig verijdeld door een eveneens attente Tessa.

In de 17e minuut weten we dan toch het net te vinden. Chanell speelt de bal goed in naar Suheyda die zich in scoringspositie bevind. Een buitenkansje dat dus niet onbenut blijft.

Net voor rust is Chanell wederom de aangever en ditmaal is Renske het eindstation. Ze draait knap weg bij haar tegenstander en verdubbeld de score.

 

In de 2e helft wordt er in ieder geval een schepje bovenop gegooid. Dit leidt nog steeds niet tot wervelend voetbal maar met een enorm scoringspotentieel kunnen doelpunten niet uitblijven.

In de 36e minuut zetten Britt en Renske een 1-2tje op. Het schot van eerstgenoemde wordt nog gekeerd maar Suheyda is er als de kippen bij om in de rebound te scoren.

Slechts 2 minuten later fungeert Tessa als aangever (zoals al eerder in deze competitie). Via Renske komt de bal bij Evi die koel blijft en beheerst scoort.

In de 41e minuut leggen Dionne, Evi en Naomi de basis voor onze 5e treffer, een gave aanval pover 3 schijven wordt door Naomi goed afgerond.

In de 45e minuut moet dan helaas wel Isabel met een, reeds in de 1e helft opgelopen, blessure uitvallen.

Isabel is koud van het veld of de volgende treffer is alweer gemaakt. Naomi herovert de bal na goed storen en bedient Evi op maat.

Na deze treffer is er even een momentje van onachtzaamheid in de defensie waarvan Constantia dankbaar gebruik gemaakt, waarmee ze hun noeste arbeid alsnog beloond zien.

Het slotakkoord is deze keer voor Renske die door vriendin Naomi in stelling word gebracht en de laatste officiële treffer voor de MD1 in 2011 scoort.

 

Meiden, dit was niet jullie beste wedstrijd, maar we zijn weer een stap dichterbij ons einddoel: SUSTEREN!

Bron: Team
17 juni
8 juni
2 juni
19 mei
19 mei
19 mei
18 mei
16 mei
16 mei
16 mei
15 mei
13 mei
13 mei
12 mei
12 mei
11 mei
10 mei
10 mei
10 mei
10 mei
9 mei
8 mei
7 mei
7 mei
6 mei
5 mei
3 mei
3 mei
3 mei
3 mei
3 mei
3 mei
27 april
26 april
26 april
26 april
23 april
23 april
22 april
22 april
Stersponsors:
Partner worden?
O.S.S.'20 JEUGDTEAMS SHORTCUTS
O.S.S.'20 SENIORENTEAMS SHORTCUTS

Deze website is ontwikkeld i.s.m. Factor T - Bureau voor tekst en communicatie &  Powel.nl - Passie voor fotografie.
Admin
Disclaimer
Colofon